Meer wetenOver La Vie

Exclusief wonen op Coral Estate

“La Vie” op Coral Estate, het nieuwste project van Triangle Group, gaat verder dan alleen woningen; het biedt een ervaring vol luxe en exclusiviteit. Lees verder over onze expertises en ontdek wat “La Vie” tot een unieke community maakt.

Coral Estate, gelegen op het prachtige eiland Curaçao, is een exclusief en veilig resort waar “La Vie” wordt gebouwd. Dit resort biedt een unieke combinatie van wonen in een prachtige omgeving met luxe faciliteiten die het dagelijks leven verrijken.

Op Coral Estate biedt “La Vie” een exclusieve ervaring die de prachtige natuur van Curaçao combineert met hoogwaardige architectuur, duurzaamheid en luxe voorzieningen. Bewoners kopen hier niet zomaar een huis, maar maken daarnaast ook deel uit van een community die geniet van het beste wat het eiland te bieden heeft. Coral Estate heeft een scala aan gedeelde faciliteiten, zoals meerdere restaurants, een hotel en een spa die het eilandleven van een extra vleugje luxe voorzien.

De woningen zijn omringd door een groene omgeving en hebben uitzicht op “La Vie”. Op Coral Estate vind je outdoor mogelijkheden zoals mountainbike- en wandelroutes en duik- en snorkelmogelijkheden op het huisrif. Daarnaast bevinden de mooiste stranden, Porto Mari en Cas Abou, zich op een paar minuten afstand.

https://lavie-coralestate.com/wp-content/uploads/2024/05/Overzicht-verkaveling-project-La-Vie_NEW-1-1-pdf.jpg

Turn-key oplossingen

Bij “La Vie” creëren we niet alleen uw thuis, maar ontzorgen we u ook. Het volledige interieurontwerp van Patrick Russ biedt u een totaalpakket, waarbij aan elk detail is gedacht.

Moderne architectuur

Henk Bolivar’s ontwerpen zijn niet alleen modern, maar stralen ook de unieke elementen uit van de Caribische architectuur. Dit maakt “La Vie” meer dan alleen woningen; het opent de deur naar een luxe, Caribisch leven.

Maatwerk

Bij “La Vie” bepaalt u de stijl met ruime vrijheid om uw huis naar uw smaak te personaliseren.

Duurzaamheid en natuurbehoud

“La Vie” draait niet alleen om luxe en exclusief wonen; duurzaamheid staat ook centraal binnen dit project. Met een specifieke focus op het behoud van de natuur en innovatieve eco-vriendelijke voorzieningen dragen we bij aan een milieuvriendelijke toekomst.

Erfpachtgrond van APC

“La Vie” op Coral Estate maakt gebruik van erfpachtgrond van het Algemeen Pensioenfonds Curaçao (APC). Dit biedt investeerders een solide basis en een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid, wat de deur opent naar veelbelovende kansen op het eiland.

Voor meer informatie, contact ons.

Voor meer informatie, contact ons.

TELEFOON

(+599) 9 677 0524

E-MAIL

info@trianglegroupcuracao.com

VOLG ONS

nl_NLNL